Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ Açıklaması

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ''Hedefimiz önümüzdeki yaz sezonuna kadar ilçemizde en az 2 plaja mavi bayrak almak'' dedi.

Dağ , gazetecilere yaptığı açıklamada , ilçede sahil düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti .

Dağ , ' ' İlçemiz Yalova ' nın en gözde yeri . Sahillerimiz de çok güzel . Biz bunu daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ' ' dedi .

Önümüzdeki yıla kadar Çiftlikköy sahillerindeki en az 2 plajın temizlik simgesi olan ' ' Mavi Bayrak ' ' alacağını belirten Dağ , şunları kaydetti :

' ' Sahil projesini bir an önce bitirmek istiyoruz . Bunu bitiremezsek bile hedefimiz önümüzdeki yaz sezonuna kadar ilçemizde en az 2 plaja mavi bayrak almak . Bu konuda da iddialıyız . Turizmin yoğun olduğu bu ilçeye daha fazla turist çekeceksek bunu yapmak zorundayız . ' '

İlçede yaz sezonunun hareketli geçtiğini dile getiren Dağ , ' ' Akşamları sahilde iğne atsanız yere düşmez . Bu yıl hareketli bir yaz sezonu geçiriyoruz . Yazlıkların tamamı neredeyse dolu . Bu yıl gençler de ilçemize ilgi duyuyor . Avrupa - da yaşayan Türk vatandaşlarımız özellikle ilçemizi tercih ediyorlar ' ' diye konuştu .

Kaynak: AA