Boğazlıyan Kaymakam Açık’tan Başhekim Cansever’e Takdirname

Yozgat’ın Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık, Boğazlıyan Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Cansever’e yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı takdirname verdi.

Boğazlıyan Kaymakamı Coşkun Açık, Boğazlıyan Devlet Hastanesinde hizmet kalitesinin artırılması ve hasta-hekim ilişkilerinin geliştirilmesinde Başhekim Murat Cansever’in büyük pay sahibi olduğunu söyledi.

Hastanenin yeni yapılacak bina ile daha farklı bir çehreye kavuşacağını ifade eden Kaymakam Açık, “Şu anda ilk kez gerçekleştirilen başarılı ameliyatlarla hastanemiz adından söz ettiriyor. Hastanemizde fiziki ve tıbbi imkanlar arttıkça adından söz ettirmeye devam edecektir” dedi.

Bir hastanede başhekime büyük görev düştüğünü de belirten Kaymakam Açık,”Başhekim hastanenin belkemiğidir. Ekip ile koordineli çalışma sonucunda başarı kazanılır. Şu anda biz bu başarıyı gördüğümüz için Başhekimimiz Murat Cansever Bey’e bu takdirname’yi layık gördük. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının bundan sonra da devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Boğazlıyan Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Cansever de, kendisine layık görülen takdirnameden dolayı Kaymakam Açık’a teşekkür ederek, Boğazlıyan halkına en iyi sağlık hizmetini vermek için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA