Kanlı Nigar Nazilli'de İlgi Gördü

Nazilli Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen tiyatro etkinlikleri kapsamında Sadık Şendil'in Müzikal komedisi Kanlı Nigar sahnelendi.

Adım Tiyatrosu'nun Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla Belediye meydanında sahnelediği oyuna bilçe protokolü ve halkı yoğun ilgi gösterdi. Perihan Savaş’ın sağlık sebebi ile oynayamadığı rolünü Hasibe Özgür oynarken, Soner Arıca, Sümer Tilmaç, Umut Oğuz, Müfit Kayacan, Ercüment Balakoğlu, Hilmi Erdem, Ender Gülçiçek, Ebru Karaman ve Nihat Heper gibi ünlü simalar tarafından sahneye konulan 'Kanlı Nigar' oyunu Nazilli Belediye Meydanında halkla buluştu. Açık hava tiyatrosu olarak gerçekleştirilen ve binlerce kişinin seyrettiği oyuna, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

EKİPTEN, NAZİLLİLİLERE TEŞEKKÜR

Nazilli Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro etkinliğine 4 bin kişi izlerken, Nazillili sanatseverler gülerken düşündüren ve sosyal mesajların verildiği Müzikli Güldürü olan Kanlı Nigar oyununda Nigar'ın bir yangında evinin yanmasıyla kızları ile kiralık ev araması, kavuklunun ona bir ev bulması ve Nigar'ın eski müşterilerinden mahalli tiplerin eve gelmeleri ile gelişen olayları izledi. Türkiye’nin değişik yerlerinde sahne alan oyuncular Nazilli’deki seyirci kitlesini görünce çok mutlu ve memnun olduklarını belirterek bir ilçede bu kadar ilgiyle karşılaşacaklarını beklemediklerini dile getirdiler. Yoğun bir katılımın olduğunu görmekten oyuncular olarak çok mutlu olduklarını, birçok yerleşim biriminde gösteri yaptıklarını, nüfusu çok fazla olan yerleşim birimlerinde bile tiyatroya bu kadar önem verilmediğini ifade ederek izleyicilere teşekkür ettiler.

ÜNLÜ OYUNCULARA HEDİYELER VERİLDİ

Adım Tiyatrosu’nun sahibi Metin Karaman ise oyunun sonunda en başta Yazar Sadık Şendil’e sahne alan oyunculara organizeye aracı olan Vedat Tuğrul’a ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini sunarak Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur’u sahneye davet etti. Kaymakam Mehmet Okur ise yaptığı teşekkür konuşmasında; “Güzel Nazillimizde böyle güzel bir organizeye vesile olan Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a teşekkür ediyorum. Değerli tiyatro oyuncularımız yazar Sadık Sendil’in Kanlı Nigar oyununu günümüze uyarlayarak bize sundular. Kendi adıma söylemeliyim ki oyunu baştan sona zevkle izledim. Değerli oyuncularımıza sergiledikleri oyundan ve oyunun içinde verdikleri güzel ve önemli mesajlardan dolayı siz Nazilliler adına teşekkür ediyor ve kutluyorum. Belediyemizin bu tarz kültür etkinliklerini artırarak devam ettirmesini de temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Mehmet Okur, Müzikli Güldürü olan Kanlı Nigar oyununda sahne alan oyunculara Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanmış hediye paketlerini vererek tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür etti .
Kaynak: İHA