Aldırmaz’dan Asfalt Denetimi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, mücavir alan sınırlarına dahil olarak mahalle statüsüne geçen Suluca’daki asfalt çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Zihni Aldırmaz, Suluca halkı ile sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.

Zihni Aldırmaz’ın suluca ziyaretine Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Ertuğrul Aytekin de katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Suluca’ya yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür ederek, “8-10 yıldır birlikte çalışıyoruz. O yüzden kendisine Zihni Ağabey diye hitap ediyorum. Buraya yaptığı hizmetler için sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Çünkü bize sürekli baskı yapıldı. Biz de altyapı yapılmadan yol yapılamayacağını söyledik. Sağolsun başkanımız altyapıyı tamamladı. Altyapı tamamlanınca işler yürümeye başladı. Elinize sağlık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Zihni Aldırmaz da, Sarıçam’ın kuzeyinin Adana’nın gelişme bölgesi olduğunu anlattı. Bu bölgedeki yolların geniş olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, “Dar imkanlarla hizmet ediyoruz. Hizmetleri Sarıçam İlçe Belediyesi ile birlikte yürütüyoruz. Meclis üyeleri, muhtarlar ve halkımız hepimiz bir aileyiz. İleride imkanlarımız artarsa daha iyi hizmetler yaparız. Şimdi elimizden geldiğince, iyi niyetle, hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Suluca’nın Acıdere Mahallesi Muhtarı Mutlu Karaaslan ise Son dönemlerde Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet almaya başladıklarını anlatarak, yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

13 Haziran tarihinde Suluca’da başlayan asfalt çalışmalarının 6 kilometrelik bölümü kapsadığı ve kısa bir süre Sonra tamamlanacağı bildirildi .
Kaynak: İHA