12 Yıllık Eşini Boğarak Öldürdü

Bahçelievler’de 12 yıllık eşini boğarak öldüren koca, adliyeye sevk edildi.

Olay, Bahçelievler Mustafa Kemal Paşa Caddesi Mektep Sokak 'ta meydana geldi. İddiaya göre, 12 yıllık evlilikleri boyunca iki kez ayrılıp barışan ve bir süredir ayrı yaşayan Mustafa A. (39) ve Neriman A. (29), bir aile dostlarının araya girmesiyle tekrar bir araya geldi. Son buluşmalarında eşi eve gelmeden çiçek hazırlayan Mustafa A., bir de tek taş yüzük aldı. Neriman A. 'nın eşinin aldığı yüzüğü takmaması üzerine çift arasında tartışma çıktı. Geceyi birlikte geçiren çift, sabah kalkınca tekrar tartıştı. Gece boyunca eşinin telefonuna gelen mesajlar üzerine kendisini aldattığından şüphelenen Mustafa A. telefonu alarak kontrol etmek isteyince Neriman A. tepki gösterdi. Çıkan kavgada Mustafa A., yerde bulunan ütü kablosuyla eşini boğarak öldürdü. Şahıs, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Mustafa A., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği 'ne getirildi

İfadesinde suçlamayı kabul eden Mustafa A., “Neriman ile 2000 yılında evlendik. Neriman ilk çocuğumuz olduktan sonra başka birine kaçtı. Onu çok seviyordum ve çocuğum için affettim. Bir süre sonra bir çocuğumuz daha oldu. 2-3 yıl beraber yaşadıktan sonra bir çocuğumuz daha oldu. Ardından çocuklarımızı alıp babasının evine gitti. Etraftaki dostlarımızın ısrarı üzerine Sinan Çetin 'in programına katıldık. Bu programdan sonra eve geç gelmeye başladı ve ikaz ettim. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Ayrı yaşamaya başladık. Son kez bir araya gelişimizde ise kendimi kaybederek eşimi öldürdüm” dedi.

Mustafa A. 'nın bir kuru temizlemecide ütücü olarak çalıştığı, Neriman A. 'nın da özel bir klinikte dişçi olarak çalıştığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından zanlı, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA