Yeni’den Genç’e Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Milletvekili Yeni'ye belediye tarafından ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç, Canik'te 8 yılda yaptıkları çalışmalarla AK Parti iktidarına yakışır bir belediyecilik hizmeti sunduklarını söyledi.

Canik'te yaşanan değişimin birlikte başarıldığını ifade eden Başkan Osman Genç, "Canik Belediyesi olarak, teşkilatımızla bir ekip ruhu ve uyum içerisinde çalışarak ilçemizde AK Parti iktidarının farkını hissettirdik. AK Parti güçlü bir ailedir. Bu güçlü aile bundan sonra da başarılarını artırarak yoluna devam edecektir. Partimiz ne kadar güçlüyse biz de o kadar güçlüyüz, biz ne kadar güçlüysek partimiz de o kadar güçlü" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuna paralel olarak Canik'i 2019'a hazırlarken, 2023'ü hedefleyen Türkiye'nin de büyümesine katkıda bulunduklarını dile getiren Başkan Genç, "Canik'te 2 milyar liralık yatırım yapıldıysa elbette bu sadece ilçemizi değil, Samsun'u ve ülkemizi de olumlu etkilemektedir. Canik büyüdükçe Samsun büyüyor. Canik'e, Samsun'a yeniden uluslararası kent hüviyeti kazandırmak için önemli adımlar attık. Hedefimiz de, vizyonumuz da her zaman büyük oldu" diye konuştu.

AK PARTİ FARKI
Canik'in eğitim ve yaşam alanlarıyla, sağlık, spor ve kültür merkezleriyle cazibesini artırdığını vurgulayan Milletvekili Ahmet Yeni de, "Canik'te, Başkan Osman Genç'in yaptığı çalışmalar sonucunda AK Parti belediyeciliğinin güzel örnekleri sergilenmektedir. Canik kısa zamanda çok büyük ilerleme kaydetmiştir. AK Parti olarak Canik'i, Çarşamba'sı, Bafra'sı ile güçlü bir şekilde seçimlere hazırız. Şehrimizin her yerinde AK Parti farkını hissettireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA