Lykialinks Antalya Dünyada İlk Yüzde

Avrupa ve Akdeniz’in en iyi golf sahaları arasında gösterilen LykiaLinks Antalya, İngiliz Golf World dergisi tarafından ‘Dünyanın En İyi 100 Golf Sahası’ arasına seçildi.

İngiltere’nin en çok okunan golf dergilerinden Golf World, golf basını, golf oyuncuları ve golf sahası tasarımcıları arasında yaptığı bir anket ile ‘Dünyanın En İyi 100 Golf Sahası’nı seçti.

35 bin saha arasında yapılan anket sonucunda LykiaLinks Antalya, ‘Dünyanın En İyi 100 Golf Sahası’ arasındaki yerini aldı. Listedeki 100 saha arasına Türkiye’den seçilen tek golf sahası olan LykiaLinks Antalya, önümüzdeki dönemde uluslarası golf turnuvalarına da ev sahipliği yapacak. Daha önce Avrupa ve Akdeniz’in en iyi golf sahaları arasında gösterilen LykiaLinks Antalya, elde ettiği bu başarı ile uluslararası standartlara sahip olduğunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Silkar Holding Onursal Başkanı Burhan Silahtaroğlu, golf sahası yapımında uzmanlaşmış ünlü mimar Perry O’Dye’ın eseri olan 18 delikli LykiaLinks Antalya’nın, 4 yıl gibi kısa bir sürede elde ettiği sayısız başarının önemine dikkat çekti. Silahtaroğlu, “Türkiye’de golf sporu adına çok büyük bir başarıya imza attık. LykiaLinks Antalya, dünya genelinde aldığı övgülerle kendini ispatladı. Golf severler, 5 ayrı parkurdan kendilerine uygun olanı seçerek denizle yeşili bir arada sunan muhteşem bir doğa parçası üzerinde golf oynamanın ayrıcalığını yaşıyor” dedi .
Kaynak: İHA