Hulisi Akşit Protokolü İftarda Ağırladı

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Hulisi Akşit, Aydın protokolünü verdiği iftar yemeğinde ağırladı.

Karya Restaurant’ta verilen iftar yemeğine Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Garnizon Komutanı Tuğnereal İbrahim Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğku, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ile kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İftar sonrasında Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul yemek duası yaptırdı. AYESOB Başkanı Hulisi Akşit yaptığı konuşmada, her yıl böyle bir iftar yemeği düzenlediklerini ifade etti.

Akşit, “Aydınlı hemşehrilerimizin ramazan ayını kutluyorum. AYESOB olarak Aydın esnafının her zaman yanında olacağız” dedi .
Kaynak: İHA