Denizlili Sanayiciler İftarda Buluştu

Denizli Sanayi Odası , oda üyelerine iftar programı düzenledi.

Kültür Sitesi'ndeki iftar programına, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve diğer davetliler katıldı.

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının zirveye çıktığını ifade ederek şöyle konuştu:

''İslam alemini birleştiren, İslam aleminin bir bayrak altında toplanmasını sağlayan inanılmaz bir ay bu. Düzenlediğimiz iftar yemeği de bu beraberliğin bir parçası. Dolayısıyla maksat yemek değil, burada birlikte olmak, birlikte dua etmek. Herhalde İslam aleminin birleştirici unsurlarından olsa gerek. Dolayısıyla bu günlerin hem kendi benliğimizi, hem kişiliğimizi, hem de toplum olarak dayanışmamızı sağlamaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Bugün İslam aleminde gerçekten karışıklıklar var, katliamlar var. Temennim burada birlikte yaptığımız dualarla o insanlar da sağduyu sahibi olur. Ve o insanlar çoluk çocuk demeden yaptıkları katliamları bırakırlar. Onlar da insanca yaşamayı, özgürce yaşamayı öğrenirler diye düşünüyorum.''

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı

Yayıncı: Ramazan Ercan
Kaynak: AA