Korucuk Halkından Dişli’ye Teşekkür

Adapazarı Belediyesi 2012 Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Korucuk’ta düzenlenen “Mahallemde Şenlik Var” adlı program nedeniyle Korucuk halkı Başkan Dişli’ye teşekkür etti.

Adapazarı Belediyesi’nin ramazan ayında düzenlediği etkinlikler kapsamında Korucuk TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan etkinliğe Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediye birim müdürleri ve çok sayıda Korucuk halkı katıldı.

Korucuk halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin ikinci gününde Tasavvuf Müziği Dinletisi, Canlı Müzik, Sema Gösterileri yapıldı. Korucuk halkı bölgelerinde böyle bir etkinlik hazırlandığı için Başkan Dişli’ye teşekkür etti.

Çocuklar için hazırlanan Şişme Oyun Parklarında uzun kuyruklar oluşturan çocuklar ücretsiz parklarda gönüllerince eğlendi. Geç saatlere kadar devam eden etkinliklerde Korucuklular kendileri için seçilen müziklere eşlik ederek farklı bir Ramazan gecesi yaşadı.

Etkinliklere katılanlara Adapazarı Belediyesi tarafından eski Ramazanların vazgeçilmezi olan Pamuk Şeker, Osmanlı Macunu ve şerbet ikramı yapıldı. Adapazarı Belediyesi böylelikle Ramazan ayının anlamına yakışır geleneksel dokumuza uygun etkinlik ve ikramlarla Korucuklulara nostalji yaşattı.

“Mahallemde Şenlik Var” etkinliği ile tüm mahallelere ulaşmaya çalışan Adapazarı Belediyesi 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde Camili 1’de Pazar alanında, 6 ve 7 Ağustos’ta Camili 2’de Osman Bey İlköğretim Okulu’nda etkinlik düzenleyecek .
Kaynak: İHA