Grup Destan'dan İsmail Tamer'e Ziyaret

Engelli Türk Halk Müziği Korosu Grup Destan, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'i ziyaret etti.

Engelli Türk Halk Müziği Korosu Grup Destan, Özürlüler Komisyonu Kayseri ve Orta Anadolu Sorumlusu Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, daha önce Grup Destan'ın iki defa konserlerine gitme imkanı bulduğunu belirterek şunları söyledi: "Onlar engelleri kaldırarak, engelsizlerin dahi yapamayacağı çok güzel konser hazırlamışlar. Bundan sonraki tüm aktivitelerinde de bu arkadaşlarımızın yanında olacağımız. Özürlüler Koordinasyon Komisyonu'nun Kayseri ve Orta Anadolu sorumlusu olmam hasebiyle 13 ilden sorumluyum. Bayramdan sonra da bu konuda Kayseri'de büyük bir etkinlik planlıyoruz. Bu programda da bu arkadaşlarımızın güzel seslerini dinleme imkanı bulacağız

Grup Destan üyeleri de, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'e yaptıkları tüm etkinliklerde verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, bundan sonra yapacakları etkinliklerde de destek beklediklerini dile getirdiler.

Grup, ziyaretin anısına Tamer'e Grup Destan THM Korusu yazılı şilt hediye etti .
Kaynak: İHA