Emniyet Müdürü Buran Açıklaması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden ve tayini çıkan amir sınıfı personel için tören yapıldı.

Terfi eden amir sınıfı 41 emniyet personeli ile tayini çıkan 31 emniyet personeli için Elazığ Polisevi'nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Ayhan Buran, teşkilatın amir sınıfı personelin rütbe terfi ve tayini çıkan personeli uğurlama töreni için toplandıkları söyledi.

Polis teşkilatının geçmişten günümüze her gün daha da kendini yenileyerek ve halkın desteğini alarak gücüne güç katmaya devam ettiğini, bugün en güvenilir kurumlar arasında yerini aldığını ifade eden Buran, şunları kaydetti:

''Yeni rütbe, yeni bir heyecan, aynı zamanda sorumlulukların artması demektir. Elazığ'ın huzur ve güven adası olmasında ve halkımızın desteğini alarak ülkemizde yaşanabilir kentlerden biri haline gelmesinde emeği geçen ve bir üst rütbeye geçen siz değerli meslektaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış aziz vatanımıza ve yüce milletimize hizmet etmeyi misyon haline getirmiş siz değerli meslektaşlarımın bundan sonraki meslek yaşantınızda da aynı özveriyi göstereceğinizden şüphemin olmadığını en samimi duygularımla belirtmek istiyorum.''

Özellikle ilin zor bölgeleri olarak değerlendirilen Alacakaya, Arıcak, Karakoçan, Palu gibi ilçelerde görev yapan memurlara ayrıca yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Buran, ''Bunun yanı sıra ülkemizin bu bölgelerinde görev yapan arkadaşlarımızın eş ve çocukları da zorunlu şark hizmeti yapmaktadırlar. Bu terfilerde en büyük katkı onlara aittir. Onları da bu anlamda ayrıca kutluyorum'' dedi.

Törende terfi eden personele katılımcılar ve aileleri tarafından yeni rütbeleri takıldı ve şilt verildi.

Törene, Vali Muammer Erol, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi ile davetliler katıldı.
Kaynak: AA