Canik, Türkiye Ölçekli Büyüyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, amaçlarının hizmet, hedeflerinin gelecek olduğunu belirterek, "İlçemizin geleceğini sağlam temeller üzerine kuruyoruz. İlçemizde Karadeniz ve Türkiye ölçekli projelere hayat verdik" dedi.

Tek amaçlarının halka en güzel hizmeti verebilmek olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hizmet bayrağını aldığımız günden itibaren tek amacımız halkımıza hizmet etmek oldu. Bugüne kadar devasa, hayal görülen projelerin altına imza attık. İlçemizin ekonomisine, istihdamına ve kalkınmışlığına hitap eden projelerle halkımızın yaşam kalitesini artırdık ve artırmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Toplu konut yatırımları ile modern yapılaşmada öncü, sosyal donatıları zengin, sağlık ve eğitim yatırımları ile zirvede olan Canik'in her geçen gün gelişerek geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü belirten Başkan Genç, "Yaptığımız çalışmalarla halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum. İlçemizin geleceğini sağlam temeller üzerine kuruyoruz. İdealimizdeki Canik, her yönüyle gelişimini tamamlamış metropol bir ilçe. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Canik halkının daha mutlu olduğunu da vurgulayan Başkan Genç, "Biz, Canik'te her alanda çok yönlü hizmet programları uygulayarak alt yapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre, sağlıktan spora, toplu konuta kadar ilçemizi Karadeniz’in ve Türkiye’nin hızla büyüyen, aynı hızla değişen ve gelişen belediyesi haline getirdik. Bu çalışmalarımız ve başarılarımız ile Samsun’da örnek ve öncü belediye olduk. Kısaca ilçemizde Karadeniz ve Türkiye ölçekli projelere hayat verdik" şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA