Lys'de Başarıya İmza Atan Ekibe İftar Yemeği

Kilis Vakfı Başkanı İşadamı Yaşar Aktürk, LYS'de büyük başarı göstererek üst üste Türkiye birincisi olan Kilisli öğrencilere ve eğitimcilere iftar yemeği verdi.

Söğütlüdere Göl Gazinosu'nda düzenlenen iftara; Kilis Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti Kilis Milletvekili Opr. Dr. Fuat Karakuş, Kilis Belediye Başkan Vekili Ömer Kerkütlüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Kızıltaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Kilis Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, okul müdürleri ile başarılı öğrenciler katıldı.

Hayri Muammer Fazlıağaoğlu, Kilis'te eğitim denince akan suların duracağını belirterek, "Yaşar Aktürk Başkanlığındaki Kilis Vakfı ile üyelerinin Kilis'te yaptırdıkları okullar meydandadır. İlk ve orta dereceli okulların yanında yüksek öğrenimde de fakülteler yapılmıştır. Artık Kilis'in hedefi daha da büyümüştür. Tüm Kilisliler, bu başarıyla gurur duyuyor. Kilis bu büyük başarıya bir günde gelmedi. Emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

LYS'de Türkiye birincisi olunmasında katkıları olan okul müdürleri ile yöneticilere Yaşar Aktürk'ün gönderdiği çeşitli hediyeler verilirken, Aktürk tarafından LYS'de Türkiye sıralamasına giren öğrencilere beşi bir yerde, diğer başarılı öğrencilere de cumhuriyet altını takdim edildi .
Kaynak: İHA