Milletvekilleri Kapı Kapı Dolaşarak Vatandaşı İftara Davet Etti

Çanakkale’de milletvekilleri, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sokak iftarları için kapı kapı dolaşarak, vatandaşları iftara davet etti.

İftar organizasyonu için Çanakkale’ye gelen İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Çanakkale milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü başta olmak üzere il, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, kapı kapı dolaşarak vatandaşları iftar sofralarına davet ediyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Çanakkale’de “Paylaş ki Kardeşin Olsun” ve “İstanbul Komşuları ile Güzel” sloganları ile düzenlenen sokak iftarları için kapı kapı gezen milletvekilleri, belediye başkanları, il ve merkez ilçe başkan ve yöneticileri, vatandaşları iftar sofrasına davet etti. Vekiller, davet için dolaşırken özel ambalajlarda hatır simgesi olan Türk kahvesi de dağıttı.

Bazı vatandaşlar, karşılarında milletvekillerini görünce sorunlarını anlattı. AK Parti’nin sokak iftarı, bu akşam da Kepez beldesinde düzenlenecek .
Kaynak: İHA