Altındağ İftar Sofrasına Siyasilerden Yoğun İlgi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin Altındağlılarla bir araya geldiği geleneksel iftar yemekleri, siyasetçileri Altındağlı vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin Altındağlılarla bir araya geldiği geleneksel iftar yemekleri, siyasetçileri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Her gün farklı bir mahalleden Altındağlılar ile birlikte orucunu açan Tiryaki, vatandaşlar ile birlikte siyasetçileri de iftar sofralarında ağırlıyor.

Tiryaki, iftarın ardından yaptığı konuşmada, davetlerine katılım gösteren Altındağlılara teşekkür ederken, hazırlıkları tamamlanan Ulucanlar Cezaevi'nin yarı açık bölümünün restoran kısmının birkaç gün sonra Altındağlılara hizmet vermeye başlayacağının müjdesini verdi.

İftar yemeğinin ardından dileyen misafirler Hamamönü'nü ziyaret ettiler. Altındağlılar, Hamamönü'nde gece geç saatlere kadar düzenlenen etkinliklerle keyifli bir akşam yaşadılar. İftardan sonra Hamamönü'ne gelen AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Hamamönü'nü gezdi. Altındağ Belediyesi'ni tebrik eden Güzel, restorasyon çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi .
Kaynak: İHA