İftar Sofralarına Yoğun İlgi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından “Sokak iftarlarında buluşalım, bereketi paylaşalım” sloganıyla düzenlenen ve binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan sokak iftarlarının ikincisi Gültepe İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

Gültepe ve Beşyol mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve başkan yardımcıları katıldı.

4 bin vatandaşın aynı sofrada Ramazan bereketini paylaştığı iftar yemeğinde konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, "Bu mübarek ayda aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah'a şükürler olsun ki 1 yıl sonra tekrar komşularımızla bir aradayız. Burada önemli olan muhabbeti, dostluğu ve bereketi paylaşmaktır" dedi.

Milletvekili Harun Karaca da, vatandaşların Ramazan'ını tebrik ederek, "Başı rahmet, ortası marifet, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayı diliyorum. Yüce Allah bayrama da kavuşmayı nasip eder inşallah" diye konuştu .
Kaynak: İHA