Genç, Halkın Ayağına Gidiyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor.

Ramazan ayında Canik'te iftar çadırı kurdurmayarak vatandaşlara Canik Kültür Merkezi'ni açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iftarını yemek dağıttığı vatandaşlarla birlikte açarken, teravih namazı Sonrası da mahalleleri geziyor. Son olarak Soğuksu Mahallesi'nde teravih namazı Sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Genç, mahalle halkının ilgisiyle karşılaştı.

Mahalle gezilerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç'e mahalle halkı istek ve şikayetlerini söyleme imkanı bulurken, Başkan Genç de vatandaşların sorunlarını yakından öğreniyor. Vatandaşların ayağına gittiklerini belirten Başkan Genç, "Biz halk için çalışıyoruz. Biz makamların değil, halkın başkanıyız. Her zaman halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızla iç içe olunca, onlarla konuşunca mutlu oluyorum" dedi.

Her akşam bir mahalleyi gezdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Yerimizde duramıyoruz. Biz bu göreve makamda oturmak için gelmedik. Makamı sadece ziyaretler için kullanıyoruz. Diğer zamanlarda hep sahadayız, halkımızın içindeyiz. Halkından kopuk olan yönetimlerin başarılı olması mümkün değil. Biz ekibimizle birlikte vatandaşlarımızı dinliyoruz, onların sorunlarını yakından biliyoruz" diye konuştu.

Canik'te vatandaşların rahat bir şekilde iftarlarını açma imkanı bulduğunu dile getiren Başkan Genç, "Vatandaşlarımızla birlikte açtığımız iftarlar benim için çok anlamlı. İftar öncesi ekibimizle birlikte yemek dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızın gözündeki ışıltıyı görünce inanın keyif alıyoruz. Teravih Sonrası da halkımızla çay içip sohbet etmenin tadı ise bir başka" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA