Emek Mahallesi'nde Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Emek Mahallesi'nde başlamış olduğu sıfır asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu'nun, çevre esnafı ile bir araya gelerek sohbet ettiği bildirildi.

2012 yılını asfalt yılı ilan eden Şehitkamil Belediyesi'nin çalışmalara aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

''Değirmiçem Mahallesi'nin ardından Yeşilova, Dülükbaba, Yunusemre, Nurtepe ve Göztepe mahallelerini kapsayan Eski Dülük Caddesi'ni sıfır asfalt ile döşendi. Geçtiğimiz günlerde Emek Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kısa zamanda büyük mesafe kat ederek çalışmalarda sona geldi. Başkan Fadıloğlu'nun bizzat ilgilendiği ve çalışmaları yerinde incelediği mahallede çevre esnafı ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan çok memnun.''

Toz ve çamurdan kurtulacaklarını dile getiren vatandaşlar ise şunları kaydetti:

''Burada sürekli yama çalışmaları yapılmış ve zamanla yıpranmadan dolayı büyük çukurluklar oluşmuştu. Araçlarımız buradan geçerken büyük sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi belediyemiz burada sıfırdan asfalt çalışması yapıyor. Önce mevcut zemin kaldırılıyor. Ardından yerine sıfırdan asfalt yapıyor.

Kışın çamurdan yazın da tozdan çile çekiyorduk. Bu yapılan çalışmalar bizim için çok önemli. Belediye ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün Başkanımız da buradaydı. Bizleri ziyaret etti. Başkanımızın da çalışmalarından çok memnunuz. Kendisine başarılar diliyor ve teşekkür ediyoruz.''

-GAÜN Rektörü Prof. Coşkun'a ziyaret-

CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve iyönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Şeker ve beraberindekiler, bir süre görüştükleri Prof. Coşkun'u yeniden bu göreve getirilmesi dolayısı ile tebrik ederek, başarılar dilediler.

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA