Belediye Başkanı Namlı Açıklaması

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, ''Hedefim, ilçeyi pırıl pırıl bir turizm kenti yapmak'' dedi.

Belediye Başkanı Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 5 yerde kanalizasyon çalışmasının devam ettiğini, kanalizasyon çalışması biten yerlerde, sıkıştırma yapıldıktan sonra asfaltlamaya geçtiklerini belirtti.

Bu yıl 2 milyon liralık asfaltlama çalışması yapılacağını anlatan Namlı, ''Allah kısmet nasip ederse önümüzdeki yıl asfaltsız yer bırakmayacağız. Altyapıda geldiğim günden bugüne 10 milyon TL'lik kredi kullandık. Hedefim, ilçeyi pırıl pırıl bir turizm kenti yapmak'' diye konuştu.

Namlı, dere ıslahları yapılan ve biten yerlerde ağaçlandırma ve yürüyüş bantları yapılacağını, bu konuda çalışmalara başladıklarını, yürüyüş bantlarını ve dinlenme alanlarını oluşturup ağaçlandırdıktan sonra dere kenarlarını halkın kullanımına sunacaklarını kaydetti.

Namlı, Düziçi'nin artık kabuğundan çıktığını, güzelleştiğini, modernleştiğini ve köy görünümünden kent görünümüne kavuştuğunu vurguladı.

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ / Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Süleyman Tıraş
Kaynak: AA