Ören’de Festival Sona Erdi

Ören Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Melih Cevdet Anday Şiir Günleri ve Kültür Şenliği yaklaşık 1 hafta süren etkinlikler ile tamamlandı.

Şenlik Rumeli ve yunan müziğinin güçlü ismi Aleko konseriyle sona erdi. Ören Belediyesi tarafından düzenlenen Melih Cevdet Anday Şiir Günleri ve Kültür Şenliği’nin 7. si dolu dolu etkinlikler ile tamamlandı.

18-22 Temmuz günleri arasında yapılan 7. Melih Cevdet Anday Şiir Günleri ve Kültür Şenliği bu yıl renkli etkinliklere de ev sahipliği yaptı.

Şenlik programı 4. gün olan 21 Temmuz Cumartesi saat 19.30 İstanbul Sirk Kumpanya Topluluğu, 20.30 Çocuklarla İnteraktif Oyunlar, 21.30 Grup Med Cezir Konseri ile son bulacağı açıklansa da etkinlik Pazar akşamı Aleko sürprizi ile son buldu.

Med Cezir programı ile cumartesi günü müzik dolu bir program yaşayan Örenliler ve konuklar hem aynı gün başlayan tavla turnuvası keyfini de yaşama şansı buldu.

Geç saatlere kadar devam eden konserin ardından tavla severler Pazar günüde yeniden Tuna Kafe de aldığı soluğu. İlk gün heyecanının devam ettiği Tavla turnuvasının final heyecanının yaşandığı karşılaşmalar ile bir araya gelen tavla severler akşamında ise ödül töreni ile tavla programını keyifle sonlandırırken, programa sonradan sürpriz olarak katılan Aleko Yunan ve müzikleri ile izleyicilere mükemmel bir final sundu.

Program teşekkür konuşması için sahneye gelerek adeta final yapan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan’ın Aleko’ya gece için teşekkür ederek çiçek sunumu ile sona erdi .
Kaynak: İHA