Ertem Şener Ekşi Sözlük'e fena patladı

Spor spikeri Ertem Şener, Ekşi Sözlük yazarlarından bahsederken klavye delikanlısı ifadesini kullanarak 'Ellerinden kan damlıyor' dedi.

Beyaz Tv ekranlarında Deniz Akkaya' nın sunumuyla ekrana gelen Deniz 'in Sesi programının bugünkü konuğu, spor spikeri Ertem Şener oldu. Spikerlik kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulunan Şener, söz Ekşi Sözlük 'e geldiğinde ise adeta sinir küpüne döndü.

'EKŞİ YAZARLARI KLAVYE DELİKANLISI '
Hakkındaki olumsuz eleştirilerden oldukça etkilendiğini söyleyen Şener, bu tarz durumlarda güne 3-0 geride başladığını ve kendini gol yemiş gibi hissettiğini söyledi. Mesleği gereği sosyal medyayı yakından takip ettiğini ifade eden Şener, Ekşi Sözlük 'le olan bağlarını ise yıllar önce kopardığını belirtti. Konunun Ekşi Sözlük 'e gelmesiyle sözlük yazarlarını adeta topa tutan Şener, sözlük yazarlarının kendisine samimi gelmediğini söyleyerek onlar için 'klavye delikanlıları ' ifadesini kullandı.

'PARMAKLARINDAN KAN DAMLIYOR '
Ekşi Sözlük yazarlarına yönelik eleştirilerine sert ifadelerle devam eden Ertem Şener, sözlük yazarlarının parmaklarından kan damladığını söyledi. Ekşi Sözlük yazarlarının insanların inançlarına, kişiliklerine ve tarzlarına saygı duymadığın kaydeden Şener, Barcelona maçında Valdes ile ilgili verdiği bir bilgiden sonra sözlük yazarlarının kendisine sert eleştirilerde bulunduğunu ifade etti. Verilen bilgiye Ekşi Sözlük 'ten ulaşıldığını iddia eden sözlük yazarlarına cevap veren Ertem Şener 'Bu akıl karımı ' dedi.