Batman Valisi Turhan, Basın Bayramını Kutladı

Batman Valisi Ahmet Turhan, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Turhan, yayımladığı mesajında Batman'da görev yapan gazete, radyo ve televizyonların, yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Basının demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan önemli kurumlardan biri olduğunu belirten Vali Turhan, şunları kaydetti:

''Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşları, haberleşme özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol oynamaktadır. Şüphesiz, doğru bilgilendirilmiş bir toplum için basının güvenilirliği ve tarafsızlığı büyük önem arz etmektedir. Basın, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir. Batman'daki basın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmaların ilimizin her alanda başarıya ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu vesile ile ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, radyo ve televizyonlarımız, yaygın gazete ve ajansların temsilciliğini yapan tüm değerli basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

Muhabir: Ubeydullah Baş / Meral Özdemir

Yayıncı: Behçet Güngör
Kaynak: AA