Aziziye'den Ramazan Yardımı

İlçedeki tüm ihtiyaçlı vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Aziziye Belediyesi, Ramazan yardımlarını sürdürüyor.

Belediye Zabıta ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen 4 bin 400 aileye gıda yardımında bulunacak. Mahalle statüsündeki köylerden yardım dağıtımını başlatan belediye ekipleri, ilçe merkeziyle birlikte 33 mahallede 4 bin 400 aileyi sevindirecek. İhtiyaçlı vatandaşları deşifre etmeden yardımları kapılarına ulaştıran belediye ekipleri, vatandaşlardan da tam not alıyorlar. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yardımların bölgedeki hayırsever işadamlarından alındığının altını çizerek, zenginle fakir arasında hayır köprüsü kurduklarını ifade etti.

İhtiyaçlı vatandaşların zabıta ekipleri ve muhtarların desteğiyle belirlendiğini kaydeden Cengiz, “Hemşehrilerimizin huzur iklimi olan mübarek Ramazan ayına mutlu bir şekilde girmelerine vesile olmak, bizler için büyük gurur vesilesidir. Bu yardımların belediyemiz aracılığıyla ihtiyaçlı hemşehrilerimize ulaşmasına katkı sunan bölgemizdeki yatırımcı ve işadamlarına özellikle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Mahalle muhtarları da, ihtiyaçlı ailelere desteklerinden dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile işadamlarına teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA