AK Parti'den İskenderun'da Bin Kişiye İftar Yemeği

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, her gün bir mahallede bin kişilik iftar yemeği veriyor.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, gezici mutfak TIR ile her gün bir mahallede bin kişilik iftar yemeği veriyor. Esentepe Mahallesi'nde start verilen etkinliğe mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Görevliler sayesinde izdiham türü görüntülerin yaşanmadığı iftar programına AK Parti Hatay il Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun İlçe Başkanı Dr Uğur Feriz, organizasyona destek veren işadamları ve parti yöneticileri katıldı.

Bir konuşma yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Ramazan ayının anlam ve faziletini halkla birlikte yaşamak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini, yerel yönetimin eksik bıraktığını iddia ettiği Ramazan hizmetlerini ilerleyen yıllarda AK Parti'li bir belediye ile yapmak istediklerini söyledi.

Feriz, günlük bin kişiye iftar yemeği vereceklerini belirterek, projeye destek veren iş adamlarına ve hayırseverlere teşekkür etti.

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise, 'veren elin alan elden hayırlı' olduğunu ifade ederek, iftar projesini hayata geçiren İskenderun taşkilatına ve emeği geçenlere teşekkür etti .
Kaynak: İHA