AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Açıklama Yaptı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, "Bütün Türkiye’yi olduğu gibi Bartın’ı da şantiyeye çeviren bir AK Parti iktidarı var" dedi.

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nı ziyaretinde konuştu.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Ramazan ayının vatandaşlarla bir araya gelerek birlik beraberlik olmak için fırsat olduğunu ve iktidar döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da şantiye halinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Milletvekili Tunç, “Yoğun bir kongrenin ardından Ramazan ayına girdik. Tabi bütün il başkanlarımız Teşkilat Başkanı Genel Başkan Yardımcısını illerinde görerek birlikte iftar yapmak istiyorlar. Bartın bu konuda şanslı çıktı. Genel Başkan Yardımcımız 30 günlük Ramazan ayı içerisinde Bartın’ı da seçti. Bartın LSY’de birinci olarak dereceye girdi. Hep dereceler bizimle birlikte gidiyor. Teşkilat Başkanı’nı Bartın’da ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Ben İstanbul’da ilçe başkanlığı yaptığım zamanlarda teşkilatçılığı ağabeylerimizden öğrendik. İstanbul teşkilatçılığını uygulamaya çalışıyoruz. Gerçekten bütün Türkiye’ye örnek olan bu işin kitabını yazan ağabeyimizin Bartın’da olması bizleri sevindiriyor. Bartın Türkiye’nin doğal ve tarihi güzellikleri açısından şirin bir ilidir. Özellikle 9,5 yıllık AK Parti iktidarında nereden, nereye geldiğini halkımız gayet net bir şekilde görüyor. Bütün Türkiye’yi olduğu gibi Bartın’ı da şantiyeye çeviren bir AK Parti iktidarı var. 03 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 29 oy almıştık. Yüzde 29 oydan Sonra milletimiz AK Parti’ye teveccühünü Bartın’da da sürdürdü. Bugün 22 Temmuz tarihinin yıldönümüdür. 22 Temmuz’da oylarımız yüzde 30’a çıkmıştı. En Son 2011 seçimlerinde yüzde 49’a çıktı oylarımız. Yani 29’dan 49’a Son seçimde AK Parti’nin oylarını artırdığı beşinci il konumuna geldik. Tabi burada teşkilatlarımızın rolü çok önemlidir. Bundan Sonra da yine halkımız ile milletimiz ile iç, içe olmaya onların sorunlarının takipçisi olmaya onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu Ramazan ayı’da bunun için bir fırsat bunu hep birlikte değerlendireceğiz.”dedi.

Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile sohbet edildi .
Kaynak: İHA