Ramazan’da Uygur Kardeşler Güldürecek

Konak Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, 24 Temmuz akşamı Behzat ve Süheyl Uygur kardeşleri Gültepe Toros Pazaryeri’nde İzmirlilerle buluşturacak.

Türkiye’nin tiyatro duayenlerinden Nejat Uygur’un oğulları; iki başarılı tiyatro oyuncusu Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler “Benimle Oynar mısın?” oyunuyla İzmirlilerle buluşacak. 24 Temmuz 2012 tarihinde, saat 20.30’da Gültepe Toros Pazaryeri’nde gerçekleştirilecek tiyatro oyunuyla vatandaşlar açık havada tiyatro keyfi yaşayacak. Nejat Uygur'un yazdığı, Behzat Uygur ve Süheyl Uygur’un başrolleri paylaştığı oyunda, dağınık bir yaşamı olan bir ağabey ile evden kaçan saf bir erkek kardeşin aynı evde yaşamaya başlaması ile gelişen komik olaylar konu ediliyor.

Konak Belediyesi’nin Ramazan’da da sanat ve eğlenceyi semtlere götüreceğini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, bir ay boyunca tiyatro oyunları, sinema gösterimleri ve konserlerle vatandaşların nostaljik akşamlar yaşayacağını söyledi.

Geleneksel Ramazan eğlencelerinin Konak’ta dolu dolu geçeceğini vurgulayan Tartan,“Konak Belediyesi olarak geçtiğimiz ramazanlarda düzenlediğimiz etkinlikler İzmir’e damgasını vurdu. Bu yıl da eski ramazanlarda olduğu gibi, yoğun programlarla vatandaşlarımız Ramazan'ın tadını çıkaracak. Ünlü tiyatrocularımız, ses sanatçılarımız, meddahlarımız İzmirlilere keyifli bir Ramazan yaşatacak” dedi.

Kaynak: İHA