Bigadiç’te Üniversitelilerden Lokma Hayrı

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde, Üniversiteliler Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu lokma hayrına ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

İftar düzenlemeyi planladıklarını bildiren Bigadiçli Üniversiteliler Topluluğu başkanı Yılmaz Tek, “Gireceğimiz sınavlarda, meslek hayatımızda, işlerimizin yolunda gitmesi ve başımızın gözümüzün sadakası olması dileğiyle yapmış olduğumuz lokma hayrının ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Yaklaşık bin 200 kişiye lokma ulaştırdıklarını bildiren Yılmaz Tek, üniversiteli gençler arısındaki dayanışmayı artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde çok şeyin yapılabileceğini anlatan Tek, “Birlikte bir güç olduğumuzu bu hayrımızla da daha iyi anlamış olduk. Yine birlik ve beraberliğimiz neticesinde ramazan ayı içerisinde de kapsamlı bir iftar düzenlemeyi planladık” dedi.

Lokma hayrına Bigadiç Belediye Başkanvekili Ayhan Muslu, Belediye Meclis üyesi Meltem Öztürk, Bigadiç Emniyet Müdürlüğü mensupları, Bigadiç esnafı ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kaynak: İHA