Ankara'da '4. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'

Ankara'da, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen '4. Uluslararası Ramazan etkinlikleri'nin açılışı yapıldı.

' Senfoni ile İlahiler' grubunun konseri büyük ilgi gördü. Keçiören Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik, Kalaba spor tesislerinde yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Ankara milletvekili Nurdan Şanlı, Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan, ülkelerin büyükelçileri ile davetliler katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu yıl Uluslarası Ramazan etkinliklerinin 4. yılını kutladıklarını söyledi.

'Dünyanın Evi Keçiören' sloganıyla 20 ülkenin etkinliklere katıldığını aktaran Ak, 15 ülkenin Keçiören'de gece düzenleyeceklerini ve kültürleri Keçiörenlilere sergileyeceklerini anlattı. AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Ramazan'da baskıya dayanan hiçbir rejimin geçmişte ayakta kaldığının görülmediğini, Suriye’de de baskıya dayanan bu rejimin ayakta kalmayacağını, kanda boğulup yok olacağını" ifade etti.

Senfoni ile İlahiler grubu, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası daimi şefi Emin Güven yönetiminde Tenor Burak Kut, Soprano Feryal Türkoğlu ve Bas Tuncay Kurtoğlu’nun seslendirdiği ilahilerle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı .