Yetiş’ten Gölbaşı Ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş Gölbaşı ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan’ı ziyaret eden Yetiş buradaki ziyareti sırasında ilçenin sorunlarına ve yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’i ziyaret eden Murtaza Yetiş’i karşılayanlar arasında başkan Yusuf Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Serhan Taşgörmez,il genel meclis üyeleri,belediye meclis üyeleri ve partililer karşıladı.Belediye Başkanı Yusuf Özdemir gelen misafirlere hoş geldiniz dedikten sonra ramazan ayını kutladı ve şunları söyledi.

Özdemir, “Ramazan ayının ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel anlamda hükümetimizin icraatlarını benim anlatmama gerek yok. Özel olarak bir iki konuya değinmeden geçemeyeceğim. Vekilim özel bir hassasiyetle doğa parkının temizliği, bakımı ve işletilmesi bakımından belediyeye devredilmesini uygun buldular. Bundan dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum. Gölbaşı’nın etrafının duble yollarla çevrili olması çok güzel bir şey. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çetintepe barajı ile ilgili olarak ben çocuktum ilkokula gidiyordum konuşuluyordu hatta su ölçümlerinden birçok insan da emekli oldu. Hala ölçülüyor. Vekilimiz bu yıl içerisinde barajın ihalesinin mutlaka yapılacağını söyledi.

Bu iki konuyu söyleyip teşekkür ettikten sonra benim şahsen ilçede mutlaka yapılması gereken iki konudan bahsetmek istiyorum. Bir tanesi eğitim konusunda diğeri de sağlık konusunda gerideyiz. İkisi de çok önemli konular. Gölbaşı’nda şu anda 4 lise, Besni de ise 9 lise var ve bu 4 lise bize yetmemektedir. Sağlık konusunda da çalışmalarınızı biliyoruz” dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise yaptığı açıklamada Gölbaşına 50 yataklı hastane ve Anadolu lisesi inşaatlarının da en kısa zamanda başlatılacağını belirtti.

Çetintepe baraj inşaatı için en kısa zamanda ihaleye çıkılacağını söyledi .
Kaynak: İHA