Giresun Valisi Şahin Açıklaması

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ramazan ayında dayanışma, paylaşma, kardeşlik, sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiğini bildirdi.

Vali Şahin, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'ayların sultanı' olarak ifade edilen mübarek ramazan ayını karşılamanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Mübarek ramazan ayında manevi duyguların doruk noktaya çıktığını vurgulayan Şahin, ''Ramazan ayında dayanışma, paylaşma, kardeşlik, sevgi bağları kuvvetlenerek, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir. Ramazanın diğer ay ve zamanlara oranla dini ve sosyal hayatımızda çok büyük önemi ve değeri bulunmaktadır'' ifadesini kullandı.

Şahin, ramazan ayında akraba, komşu ve yakınlarla olan dargınlıklara Son verilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İlahi rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, bereket ve bolluk pınarlarının çağlayanlar gibi aktığı bu kutsal ayın, tüm insanlığın hasret kaldığı huzur ve esenliğe ulaşmasında bir dönüm noktası olmasını temenni ediyorum. Bereket, bolluk ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve diğer ibadetlerimizin Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Valiliğimiz, vatandaşlarımızın ramazan ayını huzur ve güven içerisinde geçirmesi için tüm tedbirleri almıştır.''

Muhabir: Gülizar Şenel

Yayıncı: Orhan Topal
Kaynak: AA