Canik Belediyesi'nin Ramazan Çalışmaları

İlçede Ramazan çadırı kurmayan ve Caniklilere birinci sınıf hizmet vermek istediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Benim halkım çadıra layık değil" dedi.

Canik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca günde bin 500 kişiye iftar yemeği verecek. Ramazan çadırı kurulmayan ilçede belirlenen üç ayrı mahallede iftar yemeği dağıtılacak, isteyen Canik Kültür Merkezi bahçesinde kurulan iftar sofralarında iftarını açabilecek.

Caniklilerin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Genç, “Ramazan öncesi vatandaşlarımızı tek tek belirleyerek gıda yardımında bulunduk, bunu Ramazan'ın ortasında tekrarlayacağız. Canik'te Ramazan çadırı kurmuyoruz. Çünkü insanlarımız derme çatma çadırlara değil, daha iyi mekanlara layık. Gaziosmanpaşa, Gazi ve Yavuz Selim mahallelerinde Ramazan ayı boyunca günde bin 500 kişiye yemek dağıtacağız. Canik Kültür Merkezi, Ramazan ayı süresince yemek dağıtım merkezimiz olacak. Hava iyi olduğu zaman bahçede, yağmurlu olduğu zaman ise içeride iftar vereceğiz" diye konuştu.

Canik halkının Ramazan'ı huzurlu bir şekilde geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, "Öncelikle halkımıza ve İslam alemine huzurlu, mutlu ve bereketli bir Ramazan diliyorum. Canik Belediyesi olarak Ramazan ayını vatandaşlarımızın en iyi şekilde geçirmesi için her türlü imkanı seferber ettik. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak önceliğimiz her zaman insan olmuştur. Çünkü biz halkımız için varız, onların mutluluğu bizleri daha çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA