AK Gençlik’te ‘Ramazan’ Çalışmaları Başladı

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, parti olarak Türkiye’de ‘sosyal devlet’ anlayışında adeta bir çığır açarken, halkla bir bütün olduklarını söyledi.

Ay, “Bu anlamda da Ramazan’ın anlam ve önemine binaen biz de halkımızla iç içe bir Ramazan idrak edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları’nda yapılan Son yönetim kurulu toplantısında; Ramazan ayı çalışmalarının genel merkez ile koordineli bir şekilde yürütülmesi kararı alınırken, Ramazan etkinliklerinin özellikle gösteriş ve propagandadan uzak olması gerektiği vurgulandı. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan; ‘Ramazan Paketleri’nin de en doğru ve en hakkaniyetli bir şekilde dağıtılmak üzere taksim edildiği vurgulandı. İl Gençlik Kolları’nca bu faaliyette İl Kadın Kolları ile uyumlu bir şekilde çalışma kararı da aldığı vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, tüm İslam aleminin ‘Ramazan-ı Şerif’ini hayırladı. Ay, “Bilindiği gibi partimiz, sosyal devlet anlayışında çığır açmış ve halkıyla bir bütün olmuştur. Bu anlamda da Ramazan’ın anlam ve önemine binaen biz de halkımızla iç içe bir Ramazan idrak edeceğiz. Evde iftar açmadan, her gün bir ailemizle, gençlerle ve her anlamda birlikte olduğumuz kardeşlerimizle iftar edeceğiz. Yaz programı dolayısıyla Adana’da bulunan değerli milletvekillerimiz de gençlik olarak hazırladığımız programlara iştirak edecekler ve bizimle birlikte gençliğin nabzını tutacak” dedi.

Mehmet Ay, açıklamasını da şöyle sürdürdü; “Tüm bunların yanında ‘İftara Beş Kala’ aktivitemiz olacak. İftara 5 dakika kala, şehrin yoğun kalabalık olan bölgelerinde, iftara yetişemeyen hemşerilerimize su, hurma ve sandviçten oluşan bir kumanya vereceğiz. Bu çalışmamız sırasında ben ve yardımcılarım başta olmak üzere tüm Adana AK gençlik sahada olacak ve Adanalıyla bire bir iletişim kurup tek tek ellerini sıkıp, onları dinlemeye gayret edeceğiz.”
Kaynak: İHA