Monıca Molına İle İspanyol Melodileri

‘51. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında sahne alan dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Monica Molina, Bursa’ya özel repertuarıyla muhteşem bir konsere imzasını attı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinatörlüğünde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde İspanyol sanatçı Monica Molina, sevenleriyle bir araya gelerek en güzel şarkılarıyla gönülleri fethetti. Bursa’da ilk kez konser veren Molina, burada uluslararası bir festivalde sahneye çıkmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Monica Molina, yaklaşık iki saat süren konserinde İspanyolca ve Latin ezgilerini taşıyan özel şarkılarını Bursalılar için seslendirdi. Fadonun büyülü yorumcusu Molina, Eylül ayında çıkaracağı albümünde bulunan ve İspanya’nın efsane sanatçılarından biri olan babası Antonio Molina’nın şarkılarına da Bursa konserinde yer verdi.

Yoğun ilgi gören İspanyol sanatçı ‘Oh Amores’, ‘A Paso Lento’, ‘Amado’, ‘No Te Pido’, ‘Nuestra Mirada’, ‘Mar Blanca’, ‘Adios A Espana’, ‘Vuela’, ‘Ay Amour’ ve ‘Pequeno Fado’ gibi şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Dinleyicilerine keyifli bir akşam yaşatan Molina, konser sırasında devam eden, Euro 2012 İspanya - İtalya karşılaşmasında, İspanya’nın 2 gol attığını duyunca da sevincini Bursalı hayranlarıyla paylaştı. Bursa’da büyük ilgi gören konserin ardından sanatseverler, Monica Molina’yı alkış yağmuruna tuttu .
Kaynak: İHA