İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

Erzurum Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye terfi eden 49 personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Erzurum Polisevi'nde düzenlenen törene, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Baro Başkanı Mehmet Güzel, davetliler ve personel aileleri katıldı.

Törende konuşan Sebahattin Öztürk, terfi eden personellere yeni görevlerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürlüğünün bu tarz törenleri her yıl düzenlediğini ifade eden Öztürk, ''Bir üst rütbeye yükselen personelimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Polis teşkilatında kalitenin artası önemli. Görevleri değişenlere başarılar diliyorum. İnşallah millet olarak bu terfileri meyvelerini en kısa zamanda toplarız'' dedi.

Rütbelerinden bir üst rütbeye terfi eden 49 personel için bir tören düzenlediklerini anımsatan Halil Turgut Yıldız da, ''Polislerimiz yetkilerini kanunların öngördüğü şekilde kullanmalı. Terfi edilen personellere başarı diliyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Yavuz Bal ve İsmail Hakkı Akyüz'e yeni rütbeleri Vali Sebahattin Öztürk, 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen İlyas Gelmez ve Davut Oksak'a da rütbeleri Başkan Ahmet Küçükler tarafından takıldı.

Terfi eden diğer personellere de yeni rütbeleri, İl Emniyet Müdürü Halil Turgut Yıldız, rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Baro Başkanı Mehmet Güzel ve diğer ilgililer tarafından takıldı.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Muharrem Aksakallı
Kaynak: AA