CHP Milletvekilleri Sivas'ta

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Sivas katliamı sabıklarına zaman aşımı istenmesi olayın failleri bilindiği halde ilgisiz failler yaratma çabaları, tarihimizin utanç verisi bir sayfasıdır." dedi.

Sivas olaylarının yıl dönümünde anma etkinleri için bu şehre gelen CHP milletvekilleri Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP'li milletvekilleri Malik Ejder Özdemir, Sabahat Akkiraz, Kamer Genç ve diğer milletvekilleri Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulunarak çelenk koydu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce yaptığı açıklamada, "Sivas katliamı ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, varoluşuna, borçlu olduğu tüm değerlere yönelik bir saldırı olmasından dolayı çok önemlidir. Katliam sabıklarına zaman aşımı istenmesi olayın failleri bilindiği halde ilgisiz failler yaratma çabaları, tarihimizin utanç verisi bir sayfasıdır. Biz bugün CHP olarak yitirdiğimiz aydınlarımızı, sanatçılarımızı burada bir kez daha anıyoruz." ifadelerini kullandı .