Arazi Kavgası

Gölbaşı'na bağlı Hamzalar köyünde, arazi anlaşmazlığı sebebiyle akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Vakkas Evin ile Bircan E ve Rüstem N arasında, arazi anlaşmazlığı yüzünden önce tartışma daha sonra da kavga çıktı.

Kavga sırasında, Vakkas Evin, af tüfeği ile yaralandı ve olay yerine gelen ambulans ile Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, yapılan ilk müdahale sonrasında Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Vakkas Evin'in hayati tehlikesinin bulunduğunu, olayla ilgili olarak yakalanan Bircan E ile Rüstem N'nin ise gözaltına alındığını bildirdiler.

-Çarptığı çocuğu hastanede bıraktı

Gölbaşı'na bağlı Balkar Beldesi'nde bir kamyon şoförü kaza ile çarparak yaralanmasına neden olduğu çocuğu hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, henüz ismi ve kamyonunun plakası tespit edilemeyen sürücü, belde yakınlarında yol kenarında oynayan 10 yaşındaki Burhan Canan'a çarptı.

Kaza sonucunda yaralı Burhan Canan'ı Gölbaşı Devlet Hastanesine götüren sürücü, çocuğu hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı.

Hayati tehlikesi bulunan Burhan Canan, yapılan ilk müdahale sonrasında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi, çocuğun yakınları ise şoförün hastaneden neden kaçtığını bilmediklerini ifade ettiler.

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdiler.

Muhabir: Emin Tezerdi

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA