Akim, Elazığ'da Faaliyetlerine Başladı

AK Parti İletişim Merkezi , Elazığ'da faaliyetlerine başladı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Öğretmenevi önünde kurulan AKİM çadırında yaptığı basın açıklamasında, temel hedeflerinin vatandaşın sıkıntılarına, problemlerine, dileklerine, şikayet ve eleştirilerine en kısa zamanda cevap verebilmek olduğunu söyledi.

Vatandaşların AKİM'e internet, telefon, posta ve faks aracılığıyla ya da parti teşkilatlarına şahsen müracaat ederek başvurabileceklerini ifade eden Sönmez, başvurulara telefon veya mail yoluyla cevap verileceğini bildirdi.

Sönmez, şunları kaydetti:

''Elazığlı hemşehrilerimiz, milletvekillerine, genel merkeze, diğer kurum ve kuruluşlara sıkıntılarını, problemlerini burada bire bir bizlere anlatacaklar. Biz almış olduğumuz bu sıkıntı ve problemleri genel merkezimizin koordinasyon merkezine bildireceğiz. Oradan da konuyla alakalı yerler nerelerse genel merkezimiz oralara gönderecek. Yani bir insanın belediyeyle alakalı bir sorun varsa genel merkezimize belediyeyle alakalı birimlere gidecektir. Genel merkezimiz gelen bu talepleri düşünceleri anında çözme noktasına gidecek ve kişilerle telefonla birebir görüşecekler.''

Sönmez, AKİM çadırını ilk olarak bir hafta süreyle Öğretmenevi önünde kurduklarını, farklı mahallelerde de bu uygulamayı yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA