Ekrem Erdem, Suşehri’nin Asırlık Dedesini Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Suşehri ilçesine bağlı Avculu mahallesinde yaşayan 107 yaşındaki Abuş Şahin’i ziyaret etti.

Suşehri’nin en yaşlı vatandaşı olan 107 yaşındaki Abuş Şahin’i evinde ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, 107 yaşında olmasına rağmen kendisini tanıyan Abuş Şahin’in elini öptü.

Erdem “107 yaşındaki Suşehri’nin asırlık dedesi Abuş Şahin belki de yeryüzünde yaşayan en eski siyasetçilerden biridir. Kendisi 107 yaşında olmasına rağmen direk beni tanıyarak ‘Hoş geldin başkanım’ demesi beni çok etkiledi. Suşehri’ne her geldiğimde vaktim olduğu zaman Avculu mahallesine gelerek Abuş dedeyi her fırsatta ziyaret ediyorum. Kendisi her geldiğimde daha da gençleşiyor ve dinçleşiyor gibi. Allahtan kendisine uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Ekrem Erdem’in 107 yaşındaki Abuş Şahin’i ziyaretine, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti .
Kaynak: İHA