AK Parti Seyhan Ramazan’a Hazır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Ramazan ayının insanlığa huzur getirmesini dileyerek, ilçe teşkilatı olarak da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalacaklarını söyledi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, yaklaşan Ramazan ayı öncesi yaptığı açıklamada, on bir ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayının insanlığa sunulan bir hediye olarak kabul edilmesini gerektiğini ifade ederek, bu ayın bir yılın ‘muhasebesini’ yapmak için bir fırsat olduğunu söyledi.

Pamuk, “Ramazan ayını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı sosyal anlamda bir dayanışma dönemidir. Oruç ibadeti insanı sağlıklı kılan, hayır ve hasenata teşvik eden çok yönlü bir ibadettir. Yapılacak güzel işlerin yerleşmesi ve yaşatılması için maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı bu ayı bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Çünkü Ramazan paylaşma ve bereket ayıdır” dedi.

Ak Parti Seyhan İlçe teşkilatı olarak Ramazan ayı içerisinde mahallelerde iftar programı gerçekleştireceklerini belirten Pamuk, “Yönetici arkadaşlarımızla birlikte bir süredir mahallelerde düzenleyeceğimiz iftar yemeği için yer tespiti yaptık. Bölgedeki vatandaşlarımızın kolay ulaşabileceği yerleri seçmeye gayret ettik. İnşallah, 15 bölgede toplamda yaklaşık 12 bin kişilik iftar yemeği tertip etmeyi planlıyoruz. İftar yemeklerimize herkesi, her kesimden insanımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Pamuk, Ramazan ayı boyunca sosyal etkinliklerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımı yaparak sürdüreceklerini kaydederek, yapılacak yardımların plan ve program içerisinde ihtiyaç sahiplerini incitmeden yapılacağını da sözlerine ekledi. Pamuk, Ramazanda dayanışma ve hoşgörünün önemine dikkat çekerek, “Toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini hatırlatan bu ayda, insanlarımızın birbirlerine saygı ve hoşgörü ile yaklaşması diliyorum. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ramazan ayını kutluyorum” şeklinde konuştu .
Kaynak: İHA