Ak Parti Bolu Köylerinde

AK Parti Bolu il teşkilatı, köy ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Dört gün devam edecek programda ilk iki günde yaklaşık 25 köy ziyaret edildi. İl Başkanı Ömer Sayın, köylerin ihtiyaç ve taleplerinin dinlendiği ziyaretlerde, Kıbrıscık ve Göynük'ten sonra Mengen’deki vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

Mengen programına; İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Fehmi Küpçü, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Gökçesu-Pazarköy belde belediye başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, il yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“ZİYARETLER 4 GÜN SÜRECEK”

İl Başkanı Ömer Sayın vatandaşlara oy istemeye gelmediklerini belirterek, “Bizler vatandaşımızla sadece seçim sürecinde içli dışlı olan bir teşkilat değiliz. Biz bugün bütün vatandaşlarımızla bağımızı daha da güçlendirmek, aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız.” dedi.

Milletvekili Fehmi Küpçü de “Milletvekili seçilmemizin üzerinden bir yıl geçmesine karşın bütün ilçe ve beldelerimizi tek tek ziyaret ediyor ve halkımızla kucaklaşıyoruz. Aziz milletimizin takdiri ile giydiğimiz bu ateşten gömleğin vermiş olduğu sorumlulukla bütün ilçelerimizi, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak, sadece seçimde kapısını çalan milletvekili olmadığımızı halkımıza hissettirdiğimizi düşünüyorum. Allah'ın izni ile bütün köylerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşıp, il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte dertlerini, sıkıntılarını dinleyeceğiz." diye konuştu.