Adapazarı’nda Asfalt Çalışmaları

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Yağcılar Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Adapazarı Belediyesi’nin Şirinevler Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmaları Yağcılar Mahallesi’nde devam ediyor. Yağcılar Mahallesi’nde 1336 nolu sokaktan 1345 nolu sokağa kadar tüm sokaklar asfaltlandı. 1344 nolu sokakta yapılan asfalt çalışmalarını Başkan Yardımcısı Rıdvam Özüm, Fen İşleri Müdürü Fatih Doğan ve Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öner birlikte gezdi.

Yağcılar Mahallesi Muhtarı İbrahim Öner ve mahalle halkı başkana teşekkür ederek mahallelerinde yaşadıkları bazı küçük sıkıntılarını Başkan’a ilettiler. Mahalle halkının isteklerini dinleyen Başkan Dişli, bu isteklerin yapılması için de bazı birimlere talimat verdi.Mahalle muhtarı İbrahim Öner, “Mahallemizde bir çok sokakta başlatılan asfalt yenileme çalışmaları için Başkanımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum.Adapazarı Belediye Başkanımız bize her konuda yardımcı olmuş ve hiçbir isteğimizi geri çevirmemiştir” dedi.

Mahallede Başkan Dişli’ye elde yapılmış soğuk komposto ikram edildi.

Başkan Dişli, yeni asfalt çalışmasında asfalt ekiplerinin su basma seviyesini de dikkate alarak çalışma yaptığını belirterek, “Böylelikle mahalle halkımız yağmurlarda su basma olayı ile karşı karşıya kalmayacak”diye konuştu.

Yağcılar Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarının birinci etabında Güneşler ve Tuzla Mahalleleri yer alıyor .
Kaynak: İHA