Ytü, Geleceğin Yıldızlarını Bekliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin “Geleceğin yıldızlarını bekliyoruz” sloganıyla yola çıktığı “Tanıtım Günleri”, 30 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Yıldız ve Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Türkiye’nin ilk ve tek ISO9001 Kalite Belgeli üniversitesi olan Yıldız Teknik Üniversitesi; eğitim olanakları, akademik programları, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurt içi ve yurt dışı olanakları hakkında ailelere ve aday öğrencilere detaylı bilgi vermek amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenliyor.

30 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Yıldız ve Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek olan “Tanıtım Günleri”nde her fakülteden bölümünde deneyimli öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve yardımcı doçentlerden oluşan uzman bir kadro, öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek eğitim sistemi ile üniversitenin sunduğu olanaklar hakkında bilgi verecek.

Genel bilgilendirme sonrasında, Osmanlı döneminden kalan Yıldız Sarayı’nın bir bölümü olan Yıldız Kampüsü ve 1 milyon 350 bin metrekare alanda kurulan Davutpaşa Kampüslerini ziyaret etmek isteyen aday öğrenci ve ailelerine rehber öğretmenler eşlik edecek. Kampüs turu sırasında mühendislik ve fenle ilgilenen aday öğrencilere üniversitenin laboratuvarlarını gezme imkanı da sağlanacak .
Kaynak: İHA