Egder Hattrick Yaptı

Edremit Eğitim Gönüllüleri Derneği (EDGER) 2012 yılı İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı kapsamında hazırladığı üç projenin üçünün de kabul edilmesinin sevincini yaşıyor.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının derneklere yardım projeleri kapsamında “Dahi Çocuk Sen misin?” konulu , Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ‘nın ise Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında, ”Sürekli değişen dünyaya ayak uydurabilmek” konulu pojeleri ile “Profesyonel gelişim için koçluk becerileri” konulu projesi kabul edildi. EGDER Başkanı Adem Uzun ve Dernek Genel Sekreteri Kadir Olgun Ankara’da yapılan imza törenine katıldılar. “Dahi Çocuk Sen misin ?” projesi 590 proje içerisinden 130 proje içerisine girmeye hak kazandı. 12 ay boyunca uygulanacak olan projede Hızlı okuma, Hafıza teknikleri ve Mental aritmetik danışmanlığını, dernek bünyesinde 120 katılımcıya ücretsiz olarak verilecektir. Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı proje töreninde yaptığı konuşmada, “Biz devlet olarak daima sivil toplumun yanındayız ve faaliyet gösteren derneklerimize de proje kapsamında yardımlarımız sürecektir.” dedi.

EGDER Başkanı Adem Uzun’da bu sene proje ekibimizin sıkı çalışmaları ve dernek üyelerimizin de gönülden destekleri ile güzel bir sonuç aldık. Şimdi projelerimizi sağlıklı bir şekilde uygulayıp neticelendirmeye bakacağız. Edremit halkına katkı sağlamaktan ve Balıkesir’imizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için mutluyuz. Tüm gönüllü öğretmen arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim“ dedi.

Kaynak: İHA