Ataması Çıkan Rütbeli Emniyet Personeline Veda Yemeği

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, tayini çıkan 19 rütbeli personeli için veda yemeği verdi.

2012 genel atama döneminde Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 19 rütbeli personelin başka illere atanmaları nedeniyle Iğdır Valisi Amir Çiçek’in katılımı ile polis evinde veda yemeği verildi.

Burada bir konuşma yapan Vali Amir Çiçek; önemli bir kamu görevi olan polislik mesleğinin icrasında vatandaş odaklı hizmet anlayışının prensip edinilmesinin önemini vurguladı. Vali Çiçek, “Tüm güvenlik güçlerimizin Iğdır halkının emniyeti, huzuru ve mutluluğu için canla başla çalıştığının farkındayız. Bunun neticesinde Iğdır’ımızda barış ve huzur iklimini yakalamış bulunmaktayız. Bugün burada toplanma nedenimiz başka illerdeki görevlere atanan 19 rütbeli emniyet personelinin ilimizden ayrılacak olmalarıdır. Bu personelimiz Iğdır’da görev yaptığı süre içerisinde halkının can ve mal güvenliğini sağlamak için canla başla çalışmıştır. Bundan sonra da aynı şevk ve duygularla; disiplinli, dürüst, tarafsız, insan haklarına ve yasalara bağlı, millet ve vatan sevgisi içinde bir anlayışla hareket edeceklerini biliyoruz. Yeni görevinizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için her konuda donanımlı, eğitimli ve çalışkan olmaya gayret ediniz. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Yemeğe; Vali Amir Çiçek’in yanı sıra eşi Hülya Çiçek, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve eşleri ile emniyet müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

Kaynak: İHA