Ak Parti'li Dereli'den Başkan Genç'e Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede yaşanan sel felaketini iyi bir ekip çalışmasıyla kısa zamanda atlattıklarını söyledi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, CKM'de kurulan kriz masasında Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti ve kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sel felaketini kısa zamanda atlattıklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Kurduğumuz kriz masası ile krizi yerinde yönettik ve başarılı bir ekip çalışması sonucunda felaketin izlerini silmeyi başardık" dedi.

Canik Belediyesi olarak aciliyet sırasına göre krize müdahale ettiklerini ve sel anından bugüne kadar gece gündüz çalışarak ilçe halkını normal yaşamlarına döndürdüklerini belirten Başkan Genç, "Canik"i ekibimizle birlikte Karadeniz'in, hatta Türkiye'nin yıldızı yaptık, yine aynı ekibimizle birlikte çok kısa zamanda çok büyük bir felaketin üstesinden geldik. Ekibimizle birlikte hep sahadaydık ve yollarımızın temizliğinin, onarımının yanı sıra uğramadık kapı bırakmadık. Vatandaşlarımıza gıda, giyim, yemek ve su yardımı yaptık" diye konuştu.

Canik'te sel felaketinin çabuk atlatıldığını ve bunun da Canik Belediyesi'nin hızlı ve başarılı müdahalesiyle olduğunu vurgulayan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, “Bu çapta bir felaketin yaralarını sarmak kolay değil, ancak Canik Belediyesi selin ardından bütün cadde ve sokakları temizlemeyi başardı. Büyük bir ekip çalışması örneği gösterdiniz. Böyle büyük bir afetin üstesinden ekip olmadan gelmek mümkün değil. Kısa zamanda selin izlerini sildiğiniz için tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA