Hüdai Kaplıcaları’nda Devre Tatil Sistemi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcaları’nda bulunan apart daireler, devre tatil sistemi ile kiraya verilmeye başladı.

Şifalı suları ve dünyaca ünlü çamur banyoları ile termal turizmde yerini alan Hüdai Kaplıcaları’nda Sandıklı Belediyesi’ne ait apart daireler devre tatil sistemiyle kiraya veriliyor.Vatandaşlar, uygulaması başlatılan devre tatil sistemiyle belirledikleri tarih aralığında 10 yıl boyunca 1 hafta tatillerini yapabilecekler. Tatil sisteminde herkes istediği apart daireyi istediği tarihte 10 yıllığına 1 hafta kiralamış olacak.

Kaplıca’da devre tatil sistemiyle apart daire kiralamak isteyen vatandaşların peşin ödemelerde yüzde 10 indirimden faydalanabileceği, ödemelerin kredi kartı ile 12 taksit şekilde yapılabileceği belirtildi. Değişik zaman dilimlerinde 10 yıllığı 1000 liradan başlayan apart dairelerin olduğu kaydedildi.

Sandıklı Belediyesi’nin ‘Sevdiklerinize Sağlıklı Zaman Ayırın’ sloganıyla başlattığı devre tatil sisteminde kiralanan tüm apart dairelerin, havuzlu banyo, tuvalet, televizyon, içerisinde tüpü,ocağı ve buzdolabı bulunan mutfağı ile konuklara hizmet verdiği bildirildi.

Çamur kalitesi olarak dünyada ikinci sırada yer alan Hüdai Kaplıcaları içerisinde yüzme havuzları, doğal çamur banyoları, Türk Hamamı ve saunaların bulunduğu belirtilirken, konaklayan vatandaşların zamanlarını daha güzel değerlendirmesi ve ihtiyaçlarını giderebilmesi için kafeterya, restoran, çay bahçeleri, oyun grupları ve fitness spor aletlerinin bulunduğu çocuk parkları, pazar yeri ve lunapark da yer alıyor .
Kaynak: İHA