Başkan Tekin Gençlerle Biraraya Geldi

Tekkeköy’de bir çok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hayati Tekin, bu zamana kadar yaptıkları en önemli hizmetin ilçeye demokrasiyi getirmek olduğunu söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Şabanoğlu Mahallesi gençleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını, isteklerini dinleyen Başkan Hayati Tekin, gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlere yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Hayati Tekin, “Tekkeköy için, Kutlukent için, vatandaşım için çok çalıştım. Şu ana kadar Tekkeköy'e birçok yenilik kazandırdık. Birçok projeye imza attık. Kimini gerçekleştirdik, kimini ise gerçekleştirmek üzereyiz. Bundan Sonra Tekkeköy için hayal ettiğim tek şey yeni bir belediye hizmet binası. Onun için de bütün gayreti sarf ediyoruz" dedi.

Kutlukent için çalışmalara yeni başladıklarını dile getiren Başkan Hayati Tekin, "Hızlı bir çalışmayla mahallelerimizdeki imar sorununu halledeceğiz. Çünkü bunun için geçmişte vatandaşımız çok mağdur edildi. Kimseye sorulmadan herkes kendi kafasına göre parselasyon yaptı. Biz bunu adaletli bir şekilde bir an önce bitirmek istiyoruz. Parselasyon işleminin ardından ise alt yapıyı ve yollarımızı yapmış olacağız" diye konuştu.

2014 yerel seçimlerini kazanması durumunda Son eksiklikleri tamamlayacağını ve Son görevini icra edeceğini ifade eden Başkan Tekin, "Kutlukent, Tekkköy'e hizmet benim için en büyük haz. Bir başka semte hizmet götürmek, başka bir yere yol yapmak bana bu kadar haz vermez. Tamam oralarda bizim memleketimiz ama kendi insanının olduğu yere hizmet götürmenin daha büyük bir mutluluğu var. Şimdiye kadar birçok hizmete ev sahipliği yaptık. Ama bunlardan en önemlisi demokrasiyi Tekkeköy'de hakim kıldık. Bu demokrasiyi güçlendirebilir ve sürekliliğini sağlayabilirsek Tekkököy çok daha iyi konumlara gelecek, çok daha iyi şekilde yönetilme imkanı bulacaktır" şeklinde konuştu.

Kutlukent'te yapılması planlanan doğalgaz çalışmalarını da yakından takip ettiğini ifade eden Tekin, "Doğalgaz için mahallelerimizin projeleri çizilmiş durumda. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) projeleri onaylamış. Biz bunları takip ediyoruz. Bundan Sonraki süreçte de elimizden geleni yaparak, halkımızı doğalgaz ile buluşturacağız" ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA