Sbs Şampiyonları Tatvan’ta Çıktı

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Bitlis şampiyonları, Tatvan Çağlayan Fem Dershanesi’nden çıktı.

Bitlis’te başarı zincirlerine yeni halkalar ekledikleri için mutlu olduklarını belirten Tatvan Fem Dershanesi Müdürü İbrahim Aydoğan, bu yılki SBS sınavlarında da dershane öğrencilerinin büyük bir başarı elde ederek Bitlis şampiyonu olduklarını söyledi.

Dershane olarak bu yılki SBS’de Tatvan Selahattin Eyyübi Lisesi Son sınıf öğrencileri Betül Berna Bedir'in 492.099 puan ortalamasıyla Bitlis birincisi olduğunu dile getiren Müdür Aydoğan, aynı zamanda Tuğ İlk Öğretim Okulu Son sınıf öğrencileri Emre Altan’ın ise 490,817 puan ortalaması ile Bitlis ikincisi olduğunu belirtti.

Bitlis genelinde ilk 10’da 4 öğrencilerinin olduğunu aktaran Aydoğan, “Bu yıl SBS’de yine büyük başarılar elde ettik. Bitlis şampiyonu ve ikincisi, yedincisi ve sekizincisi dershanemizden çıktı. Bu Sonuçla birlikte başarı zincirimize yeni halkalar takmış olduk. Yoğun geçen bir eğitim sezonunun ardından düzenli ve planlı bir şekilde öğrencilerimizi sınava hazır hale getirdik ve bu çalışmalardan dolayı başarıyı sağladık. Öte yandan 450 puan üzeri alan 34 öğrencimiz bulunuyor. Bu dershanemizin asıl başarısını ortaya koyuyor. Bu başarılarda emekleri geçen aile bireyleri, okul idarecileri ve öğretmenlere de çok teşekkür ediyoruz, eğitim sürecinde her zaman yan yana oldular. Bu da büyük başarılar elde edilmesini sağladı” dedi.

SBS Bitlis şampiyonu Betül Berna Bedir ise, elde ettiği başarıda ailesi ve dershane öğretmenlerinin büyük katkısı olduğunu belirtti.

Dershane öğretmenlerinin başarının elde edilmesi için kendilerine gereken zemini hazırladığına vurgu yapan Bedir, “SBS’de güzel bir puan alarak Bitlis birincisi olduğum için çok mutluyum. Başarımda ailem ve dershane öğretmenlerimin büyük katkısı oldu. Dershanede çok güzel bir çalışma ortamımız var. Gerek bu ortam gerekse dershane öğretmenlerimizin bizimle birebir ilgilenmesi başarıyı elde etmemde büyük katkı sağladı” diye konuştu.

Kaynak: İHA