Sarı Açıklaması

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip'te inşaat çalışması devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Özkaya ile ilçede yapımı devam eden okul inşaatlarını gezen Mehmet Sarı, yapılan çalışmaları yerinde görerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş'den bilgi aldı.

Sarı, çalışma standardının çok yüksek fiziki alanlar olduğunu ve ilçeye yakışır güzel okulların yapıldığını söyledi.

Fırat Mahallesi'nde İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mahallesi'nde Sağlık Meslek ve Ticaret Meslek Lisesi, Belkıs Mahallesi'ndeki Mustafa Özkaya İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde görmek için bir dizi incelemeler yaptığını ifade eden Sarı, şöyle konuştu:

''Bu hizmetlerin yapılarak, hayata geçirilmesinin ardından, yarının nesilleri olan çocuklarımızın burada okuduklarını görmek bizlere mutluluk verecektir. Bu çalışmalar öğrencilere kaliteli eğitimin verileceği alanların alt yapısıdır. Böylelikle inşaat çalışmaları devam eden okulların birçoğu 2012-2013 eğitim öğretim açılması planlanmaktadır. Ben açılacak olan okullarımızın şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.''

Kaymakam Karadeniz de yeni okulların açılmasının eğitim kalitesinin yükselmesinde önemli bir unsur olduğunu belirtti.

Yapılan incelemelerde, yapımı devam eden okul inşaatlarında herhangi bir sorun olmadığını tespit ettiklerini dile getiren Karadeniz, okulların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muhabir: İrfan Aydoğdu / Zerin Özdilek

Yayıncı: Zeynep Yücetaş
Kaynak: AA